januari 19, 2017

Visie en missie

Onze visie
De omgeving rond ons heen veranderd constant. In de praktijk zien wij dat de omgeving voor ondernemers steeds complexer wordt. Er worden strengere regels en eisen aan ondernemers gesteld. Elke keer wordt er verwacht dat we hieraan standaard voldoen. Helaas wordt het lang niet meer voor alle ondernemers haalbaar om aan deze eisen te voldoen. Als u druk bent met uw eigen bedrijf dan is het lastig om van alle regels op de hoogte te zijn. Bos Accountants wil graag een partner zijn voor alle ondernemers waarbij een enorme last op de schouders ligt. Bijvoorbeeld om zowel het bedrijf draaiende te houden, maar ook tegelijkertijd de administratie op tijd weg te werken. Onze cliƫnten zijn echte duizendpoten, maar ook zij willen weleens een weekend bij het gezin zijn. Ondernemers kunnen van ons altijd een proactieve houding verwachten. Wij zorgen ervoor dat u tijdig de juiste ondersteuning krijgt en u altijd met vragen bij ons terecht kan. U kan niet alleen bij ons terecht omdat u een accountant nodig heeft, maar ook als u belastingvragen heeft of als de salarisadministratie geregeld dient te worden.

Onze missie
U bent bij ons niet alleen klant, maar u bent ook onze relatie. Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met zowel onze klanten als de omgeving. Wij bouwen niet alleen een relatie op met onze klanten, maar ook met leveranciers of onze eigen medewerkers. Zonder duurzame relaties kunnen we ook geen kwaliteit bieden. Kwaliteit is tenslotte waar onze dienstverlening voorstaat.

Elke keer opnieuw proberen we onze dienstverlening te verbeteren. We proberen met de tijd mee te gaan en na te denken hoe we het voor klanten eenvoudiger kunnen maken. Onze medewerkers groeien hierin met ons mee. Ze weten zichzelf constant weer opnieuw verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Als wij iemand in dienst nemen dan verwachten wij ook van onze medewerkers dat ze niet in hun ontwikkeling stil blijven staan. Wij vragen continue om nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen. Elke maand houden wij met onze medewerkers ook een vaktechnisch overleg. Tijdens dit overleg vragen we aan al onze werknemers om nieuwe trends en ontwikkelingen aan te dragen binnen hun vakgebied. Op deze manier blijven we samen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samen aan de slag voor de toekomst
Bos Accountants gaat graag samen met u aan de slag om ook in de toekomst succesvol te zijn. Wij helpen u met handvaten om uw onderneming winstgevender te maken of wij helpen u om de administratie te automatiseren. Dit soort kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken binnen uw onderneming. U kan besparen op de kosten en zelfs meer winst maken doordat u eindelijk uw tijd ergens anders aan kan besteden. Als u ook graag wil investeren in de toekomst, dan raden wij u graag aan om een vrijblijvend met ons een gesprek aan te gaan. Samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.