januari 19, 2017

Onderneming

U bent van plan om uw eigen onderneming te starten. In het begin heeft u misschien meer vragen dan antwoorden. Daarnaast is het super spannend om uiteindelijk de stap te wagen om een bedrijf te starten. Sommige vragen kunnen heel simpel zijn zoals het kiezen van een rechtsvorm. Maar er zijn ook complexe vragen over belastingen of wettelijke eisen als ondernemer. Bos Accountants kan u helpen met starters begeleiding. Wij helpen u graag bij het opstarten van uw eigen bedrijf en het uitvoeren van uw eerste aangifte.

Het opzetten van uw administratie
Als u nieuw bent dan zal u in het begin een hoop leren zelfs als u al enige ervaring heeft. Het is belangrijk om meteen goed te beginnen. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor de administratie van uw onderneming. U moet dus zelf zorgen dat alles goed in elkaar zit. Daarnaast kan u iedere 7 jaar een controle van de Belastingdienst verwachten. Dit kan na 1 jaar of pas na 7 jaar. U moet dus altijd goed voorbereid zijn op een mogelijke controle. Hierbij gaan ze niet één jaar controleren, maar meerdere jaren. Voor het opzetten van uw administratie kan u in het begin wel wat hulp gebruiken. Bij de begeleiding voor starters helpt Bos Accountants uiteraard ook met het opzetten en inboeken van uw eigen administratie.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek
In het begin heeft u misschien geen flauw idee wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard kan u ook eerst een oriëntatiegesprek met ons aangaan. Tijdens dit gesprek kan u aangeven wat uw plannen zijn en uw doelen als ondernemer. Wij geven u direct een paar handvaten mee waarmee u verder kan als ondernemer. Het eerste gesprek is altijd heel vrijblijvend waarin we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als het u bevalt dan kunnen wij aan de slag gaan met startersbegeleiding. Hierbij gaan wij u van a tot z begeleiden met het opstarten van uw eigen onderneming. U ziet direct vanaf het eerste moment het belang van een accountant. Een goed begin is absoluut het halve werk. Er zijn helaas genoeg ondernemers die onvoorbereid aan de slag gingen. De meeste zijn helaas nooit verder gekomen dan een uitprobeersel. Wij helpen u graag om een professionele onderneming op te starten. Wij bieden u graag praktische ondersteuning bij het opzetten van uw eigen bedrijf.

Vraag direct meer informatie op voor starters begeleiding
Bent u benieuwd wat een financieel adviseur van Bos Accountants voor u kan betekenen? Vraag meteen informatie aan via onze website. Wij helpen u graag meteen op weg met een vrijblijvend advies. Wij leggen u ook graag u wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard weten we ook dat elke euro telt als starter en dat u niet meteen een vermogen heeft om een accountant te betalen. Dit is ook helemaal niet nodig. Onze begeleiding is niet alleen afgesteld op starters, maar ook op uw budget als beginnende ondernemer. Informeer gerust naar de mogelijkheden om eindelijk voor uzelf aan de slag te gaan met de hulp van een accountant.